V petek, 30. novembra 2018, so se dijaki Srednje šole Slovenj Gradec in Muta z lokacij Slovenj Gradec ter Muta, študenti Višje strokovne šole Slovenj Gradec ter učitelji in predavatelji teh šol družili na športnih igrah, ki jih že tradicionalno vsako leto organizira Višja strokovna šola Slovenj Gradec.

Ob 11. uri so se udeleženci srečali v telovadnici Šolskega centra Slovenj Gradec, na Koroški ulici 11, kjer so se predstavniki posameznih ekip pomerili v odbojki. Udeleženci športnega srečanja pa so sicer še lahko igrali badminton ali namizni tenis.

Mnogo dobre volje in športnega duha in tekmovalnosti se je pomešalo in izkazalo kot dobra kombinacija za prijetno druženje udeležencev izobraževalnega procesa. Primerno je bilo poskrbljeno tudi za okrepitev in športno žejo. Dijaki in študenti so ob koncu turnirja morali priznati prednost večji izkušenosti ekipe učiteljev in predavateljev, ki so z malenkostno razliko uspeli premagati ostale ekipe, s katerimi so se pomerili.

Višja strokovna šola Slovenj Gradec se najlepše zahvaljuje vsem udeležencem, sodelujočim in obiskovalcem za njihov prispevek k uspešno izvedenemu športnemu srečanju.