Študentska skupnost

 

17. 11. 2021 in 1. 12. 2021 so bile izvedene volitve za člane Študentskega sveta. V Študentski svet so bili izvoljeni: Jaka Ikovic, Jure Maklin, Žan Pungartnik, Miha Šušel in Tadej Tacer.

Študentski svet je sestavljen iz 5 članov:

  • Jaka Ikovic (redni študent 2. letnika programa Informatika),
  • Jure Maklin (redni študent 2. letnika programa Informatika),
  • Žan Pungartnik (redni študent 2. letnika programa Informatika),
  • Miha Šušel (redni študent 2. letnika programa Informatika) in
  • Tadej Tacer (redni študent 2. letnika programa Ekonomist).

Na 1. sestanku v polni sestavi v študijskem letu 2021/2022, dne 3. 12. 2021, so člani Študentskega sveta za predsednika izvolili Jureta Maklina, rednega študenta 2. letnika programa Informatika.

Od vseh študentov pričakujemo in si želimo čim več predlogov, pripomb, pobud, želja … Prizadevali si bomo biti dobra in trdna vez med študenti in zaposlenimi oz. vodstvom šole. Tu smo zato, da izboljšamo sobivanje v šoli ter da študente povežemo med seboj in jih spodbudimo k čim boljšemu medsebojnemu sodelovanju.

Predstavitev Študentskega sveta

 

1. Jaka Ikovic – član
2. Jure Maklin – predsednik
3. Žan Pungartnik – član
4. Miha Šušel – član

Ime mi je Miha in sem študent 1. letnika programa Informatika. Razumevanje, kako deluje računalnik in kaj vse lahko dosežeš z njim, mi daje motivacijo in žene moje zanimanje za učenjem naprej. Ukvarjam se z vse od programiranja, urejanja slik, ustvarjanja grafičnih načrtov, do gradnje strojne opreme. Kot novinec na šoli ter zaradi pouka na daljavo, se še nisem imel priložnosti spoznati in se družiti z mnogo sovrstniki, kar mi predstavlja veliko izgubo, saj sem človek, ki se rad pogovarja in druži ter uživa v igri nogometa.

5. Tadej Tacer – član
Dostopnost